Vrouwenmantel

There are not enough products in stock
€ 3,49

Vrouwenmantel is een plant die voornamelijk voor vrouwen gebruikt wordt. Het dient als een genezend kruid tegen vrouwenkwalen. Het kan helpen menstruatie gerelateerde klachten tegen te gaan. Denk hierbij aan een irregulare cyclus of menstruatie krampen. Ook na de bevalling kan vrouwenmantel bijdragen aan het herstellen van de baarmoeder. Het kruid werkt namelijk samentrekkend en bloedstelpend, en kan op deze manier bijdragen aan het verhelpen van verschillende vrouwenkwalen. 

hoeveelheid
Aantal

Gratis geschenk vanaf 50 €

Niet Tevreden = Geld Terug

Gratis verzending vanaf €40,- NL & BE

Voor 16:00 uur besteld =zelfde dag verzonden

Gratis Retournering binnen 30 dagen mogelijk

THT Datum:

 

Vrouwenmantel kan zowel inwendig als uitwendig gebruikt worden. Gebruik voor inwendig gebruik 1 theelepel vrouwenmantel per kop heet water, en laat enkele minuten intrekken. 

Het gebruik van kruiden is een aanvulling op een gezonde levensstijl, geen vervanging van reguliere gezondheidszorg. Raadpleeg een arts, of deskundige alvorens kruiden te gebruiken in geval van zwangerschap, periode van borstvoeding, medicijngebruik en ziekte. Kruiden kunnen bijwerkingen, contra-indicaties en interacties met andere geneesmiddelen hebben.

0637

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

16 Producten speciaal voor jou geselecteerd: