Bergamot Essentiële Olie

There are not enough products in stock
€ 8,95

Verbeter je geest met de verfrissende geuren van Bergamot Mint Essentiële Olie. Als je Bergamot Mint ruikt, lijkt het op een mengsel van verse citrus, bloemige lavendel en verfrissende munt. Er zijn veel voordelen van Bergamot Mint. Het wordt vooral gebruikt om de zintuigen te kalmeren en te ontspannen, terwijl het ook helpt bij het stimuleren van motivatie en inspiratie in uw dagelijks leven. Ook al is het een kalmerende olie, het is niet zo verdovend als andere, waardoor het een goede keuze is om de hele dag door te gebruiken als je productief wilt blijven. Bovendien kunt u Bergamot Mint Essentiële Olie gebruiken om congestie te verminderen, een algeheel gezond immuunsysteem te ondersteunen en zelfs spijsverteringsproblemen te verlichten.

hoeveelheid
Aantal

Gebruik Bergamot Mint Essentiële Olie in doe-het-zelf lichaamsverzorging of kaarsen om geagiteerde emoties te kalmeren. Of diffuus om congestie te verhelpen en ademhalingsproblemen te ondersteunen.

Aromatisch: Verstuif 2-3 druppels per 100 ml water of gebruik een persoonlijke inhalator. Actueel: Verdun tot 1-3% in een drager.

16 Producten speciaal voor jou geselecteerd: