Basilicum Essentiële Olie

There are not enough products in stock
€ 8,95

Basilicum olie is meer dan alleen een bekende geur die geassocieerd wordt met Italiaans eten. Het heeft een groen, kruidachtig aroma met licht zoete tonen die gepaard gaan met opmerkelijke herstellende eigenschappen. Als je verkouden bent, gebruik dan Basilicum olie om slaperige gevoelens tegen te gaan. In tegenstelling tot andere essentiële oliën van basilicum, heeft biologische basilicum linalool een aantrekkelijker aroma dat op de een of andere manier dominant blijft. Het maakt niet uit hoe je het gebruikt, deze essentiële olie werkt geweldig om te ontspannen en de geest te zuiveren na een lange dag. Voeg het toe aan een drager naar keuze om gespannen spieren, veroorzaakt door stress in je dagelijkse leven, los te maken.

hoeveelheid
Aantal

Voeg biologische basilicum etherische olie toe aan een dragerolie om gespannen spieren veroorzaakt door stress te helpen verlichten. Of vernevel het om slaperige gevoelens te bestrijden die worden veroorzaakt door af en toe een verkoudheid.

Aromatisch: Verstuif 2-3 druppels per 100 ml water of gebruik een persoonlijke inhalator. Actueel: Verdun tot maximaal 3,3% in een drager.

16 Producten speciaal voor jou geselecteerd: