Royal Jelly honing

€ 7,99

Royal Jelly, ook bekend als koninginnegelei of brij, wordt gemaakt door de werkbijen. De gelei is een mengsel van honing, pollen en speeksel. Dit mengsel is onder de bijen alleen bestemd voor de koninginnen om te eten. De gelei bevat relatief grote hoeveelheden eiwitten, vitaminen en glyceriden.

Onze Royal Jelly honing bevat 5% van deze koninginnengelei. Dit maakt de Royal Jelly net wat specialer dan onze overige honingsoorten. De honing die dient als een excellente boost voor de weerstand.

hoeveelheid
Aantal

Dankzij de koninginnebrij kan de koningin tot wel duizenden eitjes per dag leggen, is haar levensverwachting veel langer, en wordt ze groter dan een werksterbij. 

 

Koninginnebrij dat vermengd is met honing heeft een langere bewaartijd. 

 

Onze honingen zijn onbewerkt, puur en zuiver. Onze honingen bevatten geen toevoegingen en zijn op natuurlijke manier verwerkt. Dit alles om de mogelijkheid te creëren honing van excellente kwaliteit aan te bieden, met respect voor de bijen. 

 

Honing kan van nature gaan kristalliseren. Dit is echter geen teken van verminderderde kwaliteit. Warm de honing even op tot maximaal veertig graden om deze weer in vloeibare staat te krijgen.

Gebruik geen honing voor kinderen onder één jaar. 

Je bent misschien ook geïnteresseerd in