Rooibos

There are not enough products in stock
€ 1,75

De in Zuid-Afrika voorkomende specerij is mild zoet en zacht van smaak. Feitelijk gezien is rooibos geen thee omdat het afkomstig is van een struik en niet van een theeplant. 

Thee gemaakt van rooibos bevat in tegenstelling tot sommige andere kruidentheeën, geen cafeïne. Het is dus geschikt voor zwangere vrouwen, en een kopje voor het slapengaan kan dus prima. Vaak wordt rooibos verwerkt in een melange. 

hoeveelheid
Aantal

Rooibos zit boordevol gezonde voedingsstoffen zoals mineralen en vitamine C die bijdragen aan het versterken van het immuunsysteem. Dankzij de antioxidanten aanwezig in rooibos kan het ook positief inwerken op de huid. 

Rooibos thee is zowel koud als warm consumeerbaar. Gebruik 1 theelepel rooibos per kop heet water, en laat enkele minuten intrekken. 

Het gebruik van kruiden is een aanvulling op een gezonde levensstijl, geen vervanging van reguliere gezondheidszorg. Raadpleeg een arts, of deskundige alvorens kruiden te gebruiken in geval van zwangerschap, periode van borstvoeding, medicijngebruik en ziekte. Kruiden kunnen bijwerkingen, contra-indicaties en interacties met andere geneesmiddelen hebben.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

16 Producten speciaal voor jou geselecteerd: