Darjeeling thee

There are not enough products in stock
€ 2,99

Darjeeling thee heeft zich ontwikkelt tot een soort champagne in de theewereld. De thee wordt gekweekt op de uitlopers van het Himalaya gebergte in India. Door zijn lange rijptijd creëert de struik diepe en oude wortels. De struiken in het gebergte zijn soms meer dan 100 jaar oud, en dus levert dit excellente kwaliteit aan thee op. Het gebied waar de thee groeit, is vochtig en ligt relatief hoog. Dit creëert de perfecte omstandigheden voor het teelten van thee. Deze bijzondere thee heeft een geurig karakter met een nootachtig aroma. 

hoeveelheid
Aantal

Naast zijn bijzondere kenmerken dient darjeeling ook nog eens als een bron van gezonde stoffen. Darjeeling bevat antioxidanten en helpt tevens ook bij het reguleren van een hoge bloeddruk. 

Door de theesoort droog en koel te bewaren, voorkom je dat het zijn kwaliteit verliest. Op deze manier blijft de smaak behouden en de kwaliteit hoogwaardig. 

Gebruik 1 theelepel darjeeling per kop heet water, en laat enkele minuten intrekken.

Het gebruik van kruiden is een aanvulling op een gezonde levensstijl, geen vervanging van reguliere gezondheidszorg. Raadpleeg een arts, of deskundige alvorens kruiden te gebruiken in geval van zwangerschap, periode van borstvoeding, medicijngebruik en ziekte. Kruiden kunnen bijwerkingen, contra-indicaties en interacties met andere geneesmiddelen hebben.

0601

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

16 Producten speciaal voor jou geselecteerd: