Kruidnagel

There are not enough products in stock
€ 1,49

Kruidnagels zijn ongeopende knoppen van de kruidnagelboom. Na het plukken worden de knoppen gedroogd, waar ze een donkerbruine kleur aan overhouden.

Kruidnagel bevordert de spijsvertering en heeft antimocrobiële eigenschappen.

De oliebestanddelen aanwezig in kruidnagel werken pijn- en onstekingsremmend.

 

hoeveelheid
Aantal

Gratis geschenk vanaf 50 €

Niet Tevreden = Geld Terug

Gratis verzending vanaf €40,- NL & BE

Voor 16:00 uur besteld =zelfde dag verzonden

Gratis Retournering binnen 30 dagen mogelijk

THT Datum:

 

De knoppen hebben een sterk aanwezige, frisse smaak. Het wordt veelal gebruikt in vleesverwante producten zoals marinades, bouillon en in bijvoorbeeld koekkruiden. Het kruid wordt ook in verschillende kruidenmixen verwerkt, zoals de welbekende Chinese Five Spices. Gezien kruidnagel erg overheersend is, gebruik je maar een kleine hoeveelheid in gerechten.

Door de intense smaak past kruidnagel ook excellent in kruidige theen. Gebruik enkele knopjes kruidnagel per kop heet water of kruidige thee, en laat naar wens intrekken.

Het gebruik van kruiden is een aanvulling op een gezonde levensstijl, geen vervanging van reguliere gezondheidszorg. Raadpleeg een arts, of deskundige alvorens kruiden te gebruiken in geval van zwangerschap, periode van borstvoeding, medicijngebruik en ziekte. Kruiden kunnen bijwerkingen, contra-indicaties en interacties met andere geneesmiddelen hebben.

0216

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

16 Producten speciaal voor jou geselecteerd: