Laurierblad

There are not enough products in stock
€ 7,49

Laurierbladeren zijn de gedroogde bladeren van de laurierboom. Deze komt vooral rondom de Middellandse Zee voor. Laurierblad wordt gebruikt om vis, vlees, bouillons, soepen en meer op smaak te brengen. Het ruikt tevens ook erg lekker. 

Laat laurierblad meekoken zodat de bladeren langzaam hun smaak vrijgeven. Voor het serveren van de maaltijd verwijder je de bladeren weer.

hoeveelheid
Aantal

Gratis geschenk vanaf 50 €

Niet Tevreden = Geld Terug

Gratis verzending vanaf €40,- NL & BE

Voor 16:00 uur besteld =zelfde dag verzonden

Gratis Retournering binnen 30 dagen mogelijk

THT Datum:

 

Bij gebruik zijn enkele bladeren al genoeg, gezien laurierblad aromatisch best sterk is. 

Aan laurier worden vele heilzame eigenschappen toegekend. Het zou goed zijn tegen bovenste luchtweginfecties/griep, tandpijn, aften, sinusitis, keelpijn en bronchitis. Ook zou het vochtafdrijvend zijn, de eetlust opwekken en de spijsvertering bevorderen en een natuurlijk antidepressivum zijn. Bewijs voor deze claims is echter nooit geleverd in klinisch onderzoek. De weinige literatuur hierover betreft in-vitro-onderzoek.Ook wordt de olie van laurier gebruikt in aromatherapie tegen spierpijn, zenuwpijn en verrekking. De enige publicatie hierover in een peer reviewed tijdschrift betreft het vermoeden op een allergische reactie. Het gebruik van kruiden is een aanvulling op een gezonde levensstijl, geen vervanging van reguliere gezondheidszorg. Raadpleeg een arts, of deskundige alvorens kruiden te gebruiken in geval van zwangerschap, periode van borstvoeding, medicijngebruik en ziekte. Kruiden kunnen bijwerkingen, contra-indicaties en interacties met andere geneesmiddelen hebben.

0212

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

16 Producten speciaal voor jou geselecteerd: