Over ons

Over ons

Ons bedrijf

In 2014 zijn wij begonnen met het introduceren van biologische kruiden en specerijen in Nederland. De markt was hier eerder nog niet klaar voor omdat de bereidheid er niet was om meer te willen te betalen voor goede kwaliteit. 

Biologische producten werden vroeger gezien als duur en onnodig. Naarmaten van tijd is deze gedachtegang positief veranderd. Men is nu meer bewust bezig de herkomst van producten, omdat men gezonder wil leven en men wilt een eerlijk product hebben. Een goed biologisch product is méér dan drie letters BIO. Het is beleving, je proeft het, je ruikt het en je ziet het. 

Ons bedrijf staat voor kwaliteit, duurzaamheid en eerlijke biologische producten. Wij zijn begonnen met een winkel in Amsterdam op de Westmarkt waarin wij kruiden verkopen. Wij doen dit klantgericht, dat betekend dat wij geen standaard verpakkingen met kruiden en specerijen verkopen. Alles wordt terplekken vermaalt en verpakt. De geur en smaak blijft op deze manier onaangetast.

In onze winkel kan men de hoeveelheid zelf bepalen. Wij scheppen dit terplekke in onze hersluitbare verpakkingen. Alle onze producten zijn terug te herleiden naar de oorsprong. Hierdoor weten wij dat wij 100% eerlijke en biologische producten verkopen. Door groot in te kopen houden wij onze consumenten prijs laag omdat wij genoegen nemen met kleine marges maar geen genoegen nemen met product van lage kwaliteit of een product met onherleidbare herkomst.  Ons streven is een goed product op de markt brengen tegen eerlijk prijs. 

Ons team

Ons team wilt de consument bewust maken van de smaakbeleving van echte kruiden, geen mixkruiden uit een pakje zoals deze te vinden zijn bij de grote supermarkten. In onze winkel bieden wij echte kruiden met in originele smaak en kleur. Wij streven naar het bewustzijn van onze consumenten. Bij ons is paprikapoeder geen combinatie van allemaal E-nummers maar puur paprikapoeder waar de paprikapunten zongedroogd zijn en na het drogen zijn vermalen. Ook de geelwortels zijn echt, een wortel die biologisch geteeld is zonder chemische bijvoeding of kunstmest.

Wij streven naar de hoogste kwaliteit en een eerlijk product. Bij ons begint het product bij de boer en niet bij de groothandel of distributiecentra. Voor ons is het belangrijk dat de boer een eerlijk product teelt en hiervoor een eerlijke prijs terugkrijgt. Wij willen ons er niet op focussen om de goedkoopste te zijn maar wij willen ons onderscheiden met de beste te zijn voor een biologisch en ecologisch verantwoord product. 

Ons bedrijfsprofiel

Onze missie

Ons missie is de consument kennis te laten maken met eerlijke, smaakvolle kruiden en specerijen. Door onze producten aan te bieden en workshops te geven laten wij consumenten beseffen wat ze missen als ze specerijen en kruiden halen bij de grote supermarkt. 

Onze vissie

Wij hebben geen VOC mentaliteit van de Goude eeuw. Wij willen onze producten van de allerhoogste kwaliteit aan bieden voor een zo’n groot mogelijk publiek. Dit kunnen we alleen behalen genoegen te nemen met een reële maar kleine winstmarges en grotere inkoop. Wij willen dat iedereen vooruitgaat, vanaf de boer tot aan de consument. De boer krijgt een eerlijke prijs voor een eerlijk product. De consument krijgt voor een eerlijke prijs een product met de allerbeste kwaliteit daarvoor terug.